onsdag 23. mars 2011

Don't worry, I got this.


Ah sheesh... jeg er litt downer for tiden, men det skjønte dere kanskje. Jeg har litt issues k? Og nei, jeg vil ikke snakke om det. I morgen skal jeg til legen og be om å bli henvist til psykolog though. It's cool, I got this.

På den litt lysere siden, så har jeg endelig fått noe respons på hele jobbsøker-opplegget mitt. Jeg gikk innom det ene stedet og bare "Hei husker du meg? Det var jeg som var innom med CV for noen uker siden heeeeheheee, jeg er fortsatt interessert altså ehheehe HINT HINT GIVE ME THE FRIGGIN JOB". Ok jeg sa ikke det, men det var ikke så langt i fra. Jeg fikk vite at de hadde hatt en del kaos og sykdom som gjorde at de ikke hadde tatt kontakt, men at de skulle ringe en gang i neste uke for å avtale et jobbintervju. KA-CHING! Så om alt går i min favør så kommer jeg kanskje til å få sjansen til å jobbe som bartender. LIKE A BOSS!

Jeg kommer ofc fortsatt til å jobbe på Outland. Men sånn som det er nå jobber jeg der bare to dager i uken fast, noe som er litt lite. So I need moar work so I can have moar money so I don't get aids and DIE.

Jeg har masse arbeid med cosplay og kostymer som jeg burde jobbet med. Men akkurat nå så har jeg bare... mistet all motivasjonen min. Jeg skal disiplinere meg selv tho, sånn at jeg får gjort de tingene jeg MÅ. Det er bare litt vanskelig akkurat nå. Så nei, fortsatt ingen bilder av noe progress elns... bare mer klær lol:


Kul i Outland-t-skjorte :D


Ellers har jeg blitt litt kjent med en fyr som heter Paulius. Han er vokalist og gitarist og vi skal prøve å lage noe musikk sammen. Maybe music is what I need atm :3

I WILL FOREVER LIVE BY THIS:
"Whenever I feel sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." -Barney Stinson.

6 kommentarer:

 1. ^^ Jeg er stolt av deg Rakel. Vi har alle våre up's and down's men du virker som er blandt de som ikke vil la deg knekke og tar og fikser de eventuelle ting som plager deg.
  Håper alt går vel på jobbgreiene.
  OG jeg håper jeg ser deg snart. En gang. Kanskje før Desu. Men tiden bare flyr. Så jeg tviler. Men man kan ha håp right? (okay den setningen ble døll)

  SvarSlett
 2. Du er awesome, aldri slutt! ;O

  SvarSlett
 3. Tina: Ting blir ikke bedre om jeg depper uansett. Jeg har snakket en del med en venn, som hjalp veldig :)
  JEG VIL SE DEG OGSÅ SNART! Kom på FCBD plis a :D

  Patrick: NO U! <3

  SvarSlett
 4. Ser bra ut som alltid *stalk*

  SvarSlett
 5. Duuu! Ein liten ful fortalte meg at du lage harry potter tryllestaver? WAAAANT!

  SvarSlett
 6. starairi: Wheeee! :D

  Lauritz: Yep! Jeg skal lage en ny post om bl.a. det snart ;)

  SvarSlett